Változatos méretű és felszereltségű területeket kínálunk irodák, raktárak, szolgáltató helyiségek kialakítására. A kültéri terület térbetonnal burkolt, közlekedő útjai és saját parkolási rendje kifejezetten kamionok parkolására lett kialakítva.

Szolgáltató partnereink a gépjárműpark műszaki karbantartására és a személyzet színvonalas ellátására szakosodtak. Irodaházunk ügyfélfogadásra alkalmas, igényes belső kialakítású, saját személygépkocsi-parkolóval is rendelkezik. Bérlőink biztonságáról és a létesítmény folyamatos üzemeltetéséről a hét minden napján éjjel-nappali porta- és biztonsági szolgálat gondoskodik.

 

Itt vagyunk!

Telephelyünk a Csepel sziget északi részén, a Szabadkikötővel szemben található. Megközelíteni a Lágymányosi híd irányából a Kvassay hídon keresztül, Pesterzsébet felől pedig a Gubacsi híd érintésével lehet. Az M0 autóút csepeli leágazása 8 kilométer, innen Csepelen keresztül az új gerincúton érhető el.

 

Másik telephelyünk a VolánSpec Zrt. kezelésében Rákospalotán üzemel, közvetlenül a Fővárosi Hulladék Hasznosító mellett. Területe 54.595 m2, teljesen sík terepen, minden oldalról kerítéssel védett. Saját bejárattal rendelkezik a Mélyfúró utca irányába és a Károlyi Sándor utca felé is. A terület fele térbetonnal burkolt, a másik fele zúzott kő, térbeton közlekedő utakkal. A raktárak az 1970-es években épültek, a térbetonozás a 80-as évek elején készült. Bérelhető raktár- és parkoló-kínálatát a VBP Zrt. értékesíti.