Rólunk

Rákospalotai telephely

Rákospalotai telephely

Telephelyünk a VolánSpec Zrt. kezelésében Rákospalotán üzemel, az M0 és M3 autópályák szomszédságában, mégis Budapest belterületén, közvetlenül a Fővárosi Hulladék Hasznosító mellett.

Területe 54.595 m2, teljesen sík terepen, minden oldalról kerítéssel védett. Saját bejárattal rendelkezik a Mélyfúró utca irányába és a Károlyi Sándor utca felé is. A terület fele térbetonnal burkolt, a másik fele zúzott kő, térbeton közlekedő utakkal. A raktárak az 1970-es években épültek, a térbetonozás a 80-as évek elején készült és 2016-ban lett felújítva. Bérelhető raktár-, szabadterület- és parkoló kínálatát a VBP Zrt. értékesíti.

Bővebben
vbp.hu

Szolgáltatásaink

Bérelhető irodák, raktárak, kamionparkoló egyedülálló szolgáltatásokkal.

Raktár, méretre szabva

Telephelyünkön közel 1500 négyzetméter összefüggő alapterületen kínálunk változatos méretű raktárhelyiségeket 80 négyzetmétertől.

Telephelyeinken saját parkolási renddel kiépített kamionparkoló üzemel, amely a szakszerű tárolás mellett biztosítja a zavartalan áruforgalmat is.

Kamionparkoló, rendezetten
Szabad terület

A bekerített, térvilágítással rendelkező 21.000 m2 térbetonnal burkolt szabadterületen kínálunk, saját parkolási renddel kialakított kamionparkolókat.

Galéria

Redesigned by Retroscope Creative & Web-Plasztika Redesign

Copyright VBP.hu